[packaging] [Bug 1928] setup-kolab fails

Kolab Bugzilla noreply at kolab.org
Tue Jun 18 12:56:24 CEST 2013


https://issues.kolab.org/show_bug.cgi?id=1928

Jeroen van Meeuwen <vanmeeuwen at kolabsys.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |CLOSED
         Resolution|---                         |DEFERRED

--- Comment #1 from Jeroen van Meeuwen <vanmeeuwen at kolabsys.com> ---
(In reply to comment #0)
> When I run setup-kolab the following happens:
> 
> Setup is now going to set up the 389 Directory Server. This may take a little
> while (during which period there is no output and no progress indication).
> 
> Shutting down dirsrv: 
>     app1... server already stopped                         [FAILED]
>   *** Error: 1 instance(s) unsuccessfully stopped          [FAILED]
> Starting dirsrv: 
>     app1...                                                [FAILED]
>   *** Error: 1 instance(s) failed to start
> 

This part indicates a 389 Directory server instance had been set up before
(which, perhaps, failed also).

setup-kolab is a bootstrap utility that (perhaps wrongfully) assumes a clean
system, you are going to need to remove the already configured instances in
/etc/dirsrv/slapd-*.

For an indication of how to clean up and start over, please see:

  http://git.kolab.org/kolab-scripts/tree/cleanup-and-start-over.sh

NOTE: This will remove data from your system if you already have any in the
directories listed for removal.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the QA Contact for the bug.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.kolabsys.com/pipermail/packaging-bugs/attachments/20130618/cd2f120b/attachment.htm>


More information about the packaging-bugs mailing list