[packaging] [Bug 2889] Syncrotron Fails with 'LDAP not ready'

Kolab Bugzilla noreply at kolab.org
Sun Mar 23 07:45:38 CET 2014


https://issues.kolab.org/show_bug.cgi?id=2889

craig <craig_sorensen01 at hotmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |craig_sorensen01 at hotmail.co
                   |                            |m

--- Comment #5 from craig <craig_sorensen01 at hotmail.com> ---
(In reply to comment #1)
> Created attachment 651 [details]
> Fixes bug - wrong index was being used
> 
> This is a patch for
> /usr/share/roundcubemail/plugins/kolab_auth/kolab_auth.php which fixes this
> bug.
> The affected package is roundcubemail-plugins-kolab version
> 1:3.2~dev20140214-0~kolab3.

Did this allow activesync to start working for you?  I made your fix (I was
having the same issue); however, another issue popped up. Instead of error
"LDAP not ready" I'm getting "error No user record found".  But I can log into
roundcube as well and query LDAP outside of kolab.  My
"/usr/share/roundcubemail/config/kolab_auth.inc.php" only has
'kolab_addressbook' it does not have "kolab_auth_addressbook".  I tried to add
it, by copy the values roundcubemail uses spitting them onto the screen with
print_r ... but no success.  Any thoughts?

I'm using Kolab 3.2 on Ubuntu.  I'm asking with the blind assumption that the
Debian and Ubuntu versions are nearly identical.  I may be completely
incorrect.
Also first time posting here so apologize if I'm in the wrong place.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.kolabsys.com/pipermail/packaging-bugs/attachments/20140323/e3d54881/attachment.htm>


More information about the packaging-bugs mailing list