[packaging] [Bug 5225] New: Apache 2 taking 100% of CPU after some time of running it

Kolab Bugzilla noreply at kolab.org
Sat Sep 12 11:05:22 CEST 2015


https://issues.kolab.org/show_bug.cgi?id=5225

            Bug ID: 5225
           Summary: Apache 2 taking 100% of CPU after some time of running
                    it
    Classification: Kolab Server
           Product: Kolab Server
           Version: 3.4
          Hardware: PC
                OS: Debian Jessie
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: packaging
          Assignee: packaging-bugs at lists.kolabsys.com
          Reporter: hugo+issues.kolab.org at fsfe.org
       Ticket Type: ---

Created attachment 1276
  --> https://issues.kolab.org/attachment.cgi?id=1276&action=edit
screenshot of htop on the kolab 3.4 machine

Since the fresh install of Kolab 3.4, I have had this issue. I also had it in
the past with other versions of Kolab.

Note that, according to the documentation, I installed apache2 from debian
repositories instead of kolab's repositories.

What files do you need to debug this? Since I've killed apache2 it seems that
access.log and error.log are empty.... (sorry, I did not expect that)

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.kolabsys.com/pipermail/packaging-bugs/attachments/20150912/886ce078/attachment.htm>


More information about the packaging-bugs mailing list